EL PRIMERO HOTEL

Dhomat Tona

Dhome Treshe Deluxe me Pamje nga Deti

Kjo dhomë treshe përmban një ballkon, wifi dhe ajër të kondicionuar …

Dhoma Dopio ose Dyshe me Pamje nga Deti

Kjo dhomë dopio / dyshe ka një ballkon, ajer te kondicionuar dhe TV me ekran të sheshtë…

Suite Deluxe me Pamje nga Deti

Kjo suitë përmban një ballkon, ajer te kondicionuar dhe TV satelitor …

EL PRIMERO HOTEL

Dhomat Tona

Dhome Treshe Deluxe me Pamje nga Deti

Kjo dhomë treshe përmban një ballkon, wifi dhe ajër të kondicionuar …

Dhoma Dopio ose Dyshe me Pamje nga Deti

Kjo dhomë dopio / dyshe ka një ballkon, ajer te kondicionuar dhe TV me ekran të sheshtë…

Suite Deluxe me Pamje nga Deti

Kjo suitë përmban një ballkon, ajer te kondicionuar dhe TV satelitor …

EL PRIMERO HOTEL

Kontakt

Për më shumë informacione mos hezitoni të na kontaktoni